Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23236


Футболисти на ЦСКА влязоха в необичайна роля
сряда 23 ноември, 2016  |   3994Футболисти на ЦСКА влязоха в необичайна роля

Част от отбора на ЦСКА влезе в необичайна роля и участва във фотосесия за своя спонсор WINBET Casino & Sport. Станислав Манолев, Густаво Кулма, Александър Дюлгеров, Георги Китанов и капитанът Божидар Чорбаджийски направиха своята загрявка под прожекторите и режисурата на професионален екип, изпълнявайки най-култовите моменти от една истинска футболна среща. На снимките им партнира неустоимата Ралица Ламбова – фитнес треньор и модел. Едно е сигурно – на снимачната площадка момчетата се раздават  така, както на терена, а феновете им скоро ще могат да ги видят в една нова светлина.
Договорът с букмекъйра, който обединява онлайн залагания, спортни залагания и най-голямата верига казина в страната, бе подписан през месец септември и е с продължителност от 5 години.

Очаквайте любопитно видео от фотосесията!

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Владимир П.
четвъртък 24 ноември, 2016
Добре момчета, добре стоите на снимките,браво. Но искам да ви кажа и нещо друго. Я малко повечко се стегнете и влезте в серия от победи. Вие сега имате всичко което сте пожелали. Ние искаме от вас победи и само победи. САМО Ц С К А - ЗАВИНАГИ !

 - Ивелин С.
четвъртък 24 ноември, 2016
Хаха, супер! Напред, червените!


1 до 2 (от 2)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА